PlugVan

Reizen met een camper geeft een gevoel van vrijheid en avontuur. Voor diegenen die hun camperervaring naar een hoger niveau willen tillen, is de PlugVan de ultieme reisgenoot. Zowel voor doorgewinterde reizigers als voor mensen die net beginnen aan hun camperavonturen zorgt de PlugVan voor een onvergetelijke reiservaring. Caravanservice Brabant is dealer van de PlugVan en neemt u mee in de talrijke voordelen die het te bieden heeft.

PlugVan: onmisbaar voor camperliefhebbers

De PlugVan evolueert snel en efficiënt tot een onmisbare metgezel voor elke camperliefhebber. Het gaat niet alleen om comfort, maar ook om de functionaliteit die het toevoegt aan uw reis. Of u nu op zoek bent naar meer gemak, extra voorzieningen en opslagplaats of gewoonweg het ultieme comfort, de PlugVan staat voor u klaar.

Compact en compleet

De kern van de PlugVan ligt in zijn compacte ontwerp en volledige functionaliteit. Deze innovatieve toevoeging aan uw van voorziet in een scala aan handige functies die zijn ontworpen om uw reis comfortabeler te maken. Van slimme ruimtebesparing tot handige voorzieningen, de PlugVan zorgt ervoor dat u alles wat u nodig heeft binnen handbereik hebt.

Perfect op maat van uw reisbehoeften

Wat de PlugVan onderscheidt, is het vermogen om op maat te worden aangepast aan uw specifieke behoeften en voorkeuren. De PlugVan is geschikt voor ieder type van en kan makkelijk worden gebruikt bij verschillende voertuigen. Daarbij is elke module individueel aanpasbaar. U kunt uw van hierdoor gebruiken als vervoermiddel, camper, werkplaats of kantoor. 

Makkelijk in gebruik

Een van de grootste voordelen van de PlugVan is de eenvoudige installatie. U schuift de PlugVan-module in slechts vijf minuten in uw lege van, zonder daarbij enige aanpassingen hoeven te doen. Zo transformeert u de van binnen een mum van tijd. Ideaal voor snel gebruik.

Voldoende opbergruimte

Naast uw PlugVan heeft u nog voldoende ruimte over voor allerlei andere spullen die u in de aanhanger wilt opslaan. Denk bijvoorbeeld aan uw gereedschap, bagage, fietsen enzovoort.

Kamperen waar u maar wilt

Als u op zoek bent naar flexibiliteit en gemak, dan is de PlugVan perfect voor u. Hiermee kampeert u waar u maar wilt. Zelfs in de stad kunt u onopvallend parkeren. Zo bent u altijd en overal flexibel met uw parkeerruimte.

Over Caravanservice Brabant

CaravanService Brabant is uw betrouwbare adres voor het onderhoud van caravans, de inrichting van buscampers en accessoires voor campers en caravans. Daarnaast voeren wij het onderhoud en de reparatie van caravans, campers, aanhangers en paardentrailers uit. Ook kunt u terecht bij ons voor het monteren van Tesa-levelsystemenAST-softclose systemen, extra gekeurde zitplaatsen van VBI-stoelen en het uitlezen van foutcodes bij Truma-apparatuur. 

Neem contact op met ons

Wilt u meer weten over hoe de PlugVan uw reiservaring kan verrijken? Neem dan direct contact op met het toegewijde team van Caravanservice Brabant. Onze experts staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies op maat van uw behoeften. Ontdek de mogelijkheden en geniet van de vrijheid die de PlugVan biedt voor een onvergetelijke reis. Bel naar 0499 577 031 of mail info@caravanservicebrabant.nl.