Softclose

AST SoftClose Systeem voor in uw buscamper: Er is natuurlijk niets fijner dan op vakantie gaan met uw buscamper of caravan. De vrijheid, de ruimte om u heen en het uitzicht van alle mooie plaatsen. Het enige nadeel van een buscamper is de schuifdeur. Deze moet met een aardige vaart dicht worden geschoven. Doet u dit niet, dan valt de deur niet goed in het slot. Overdag hoeft dit geluid geen probleem te zijn, maar wanneer u in de nacht op een volle camping de deur wilt sluiten dan wilt u natuurlijk niet iedereen om u heen wakker hoeven maken. Gelukkig is hier dé oplossing: AST SoftClose Systeem en wij van Caravanservice Brabant hebben die voor u!

 

GERUISLOZE ELEKTRISCHE SLUITING DOOR CARAVANSERVICE BRABANT

Een AST SoftClose Systeem is een geruisloze elektrische sluiting die onmisbaar is in uw buscamper. Wij van Caravanservice Brabant verkopen deze elektrische sluiting en kunnen het voor u inbouwen. Het systeem is gemakkelijk te plaatsen en past op bijna alle buscampers vanaf het bouwjaar 2006 voor Peugeot, Fiat en Citroën.

PRIJZEN VAN EEN AST SOFTCLOSE SYSTEEM

Een AST SoftClose Systeem exclusief montage kost € 625,-. Voor het SoftClose Systeem inclusief montage wordt dit € 895,-. Bekijk onze producten nu in onze webshop!

Bent u benieuwd naar een AST SoftClose Systeem en heeft u vragen of wilt u advies? Neem dan direct contact op met Caravanservice Brabant. U kunt ons bellen op 0499577031 of een e-mail sturen naar info@caravanservicebrabant.nl

Softclose systeem brochure