Uw bus ombouwen tot camper in de buurt van Tilburg

Uw bus ombouwen tot camper in de buurt van Tilburg

Voor veel mensen een droom, de wijde wereld intrekken met een eigen camper. Want waar u ook heen gaat, u heeft uw eigen vertrouwde vakantiehuis altijd bij. U kunt natuurlijk een camper kopen, maar u kunt ook een bus (laten) ombouwen tot camper, bij Caravanservice Brabant nabij Tilburg.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BUSCAMPER IN DE OMGEVING VAN TILBURG?

Waarom zou u een bus ombouwen tot camper in de buurt van Tilburg, als u ook direct een camper kunt kopen? Enkele antwoorden op deze vraag zijn:
  • Een bus is wendbaar en compact, smalle straatjes en parkeren zijn geen probleem.
  • U heeft meer keus uit verschillende modellen en uitvoeringen.
  • Een bus heeft meestal een sterkere motor.
  • Hij rijdt als een personenauto en is minder herkenbaar als camper.
  • De bus is geheel naar uw eigen smaak aan te passen.
  • Een bus kan zo worden omgebouwd dat u hem buiten de vakanties ook nog als gewoon vervoermiddel kunt gebruiken.

UW BUSCAMPER LATEN BOUWEN IN DE OMGEVING VAN TILBURG

Wij gaan met u in gesprek en bespreken samen uw wensen. Heeft u al een bus in bezit, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn en hoe we de ruimte in de bus zo goed mogelijk kunnen benutten. Heeft u nog geen bus op het oog, dan adviseren we u graag bij het maken van de keuze voor de bus die op uw wensen aansluit.

ZELF UW BUS OMBOUWEN TOT CAMPER

Bent u zelf handig en wilt u uw bus zelf ombouwen tot camper? Ook daar helpen we u graag bij. U kunt bij ons terecht voor de juiste materialen, advies bij het ontwerp en bouwtips. Zeker als u alleen bouwt aan uw bus kan het prettig zijn dat er af en toe iemand een frisse blik op uw plannen werpt. Hier kunt u altijd voor bij ons terecht.

MAAK KENNIS MET ONS

Als u advies wilt of kennis met ons wilt maken, neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. U kunt uiteraard ook langskomen bij Caravanservice Brabant nabij Tilburg.