Uw bus ombouwen tot camper in Oirschot

Uw bus ombouwen tot camper in Oirschot

Voor veel mensen een droom, de wijde wereld intrekken met een eigen camper. Want waar u ook heen gaat, u heeft uw eigen vertrouwde vakantiehuis altijd bij. U kunt natuurlijk een camper kopen, maar u kunt ook een bus (laten) ombouwen tot camper, in Oirschot bij Caravanservice Brabant.

WAAROM KIEZEN VOOR EEN BUSCAMPER IN OIRSCHOT?

Waarom zou u een bus ombouwen tot camper in Oirschot, als u ook direct een camper kunt kopen? Enkele antwoorden op deze vraag zijn:
  • Een bus is wendbaar en compact, smalle straatjes en parkeren zijn geen probleem.
  • U heeft meer keus uit verschillende modellen en uitvoeringen.
  • Een bus heeft meestal een sterkere motor.
  • Hij rijdt als een personenauto en is minder herkenbaar als camper.
  • De bus is geheel naar uw eigen smaak aan te passen.
  • Een bus kan zo worden omgebouwd dat u hem buiten de vakanties ook nog als gewoon vervoermiddel kunt gebruiken.

UW BUSCAMPER LATEN BOUWEN IN OIRSCHOT

Wij gaan met u in gesprek en bespreken samen uw wensen. Heeft u al een bus in bezit, dan bespreken we wat de mogelijkheden zijn en hoe we de ruimte in de bus zo goed mogelijk kunnen benutten. Heeft u nog geen bus op het oog, dan adviseren we u graag bij het maken van de keuze voor de bus die op uw wensen aansluit.

ZELF UW BUS OMBOUWEN TOT CAMPER IN OIRSCHOT

Bent u zelf handig en wilt u uw bus zelf ombouwen tot camper? Ook daar helpen we u graag bij. U kunt bij ons terecht voor de juiste materialen, advies bij het ontwerp en bouwtips. Zeker als u alleen bouwt aan uw bus kan het prettig zijn dat er af en toe iemand een frisse blik op uw plannen werpt. Hier kunt u altijd voor bij ons terecht.

MAAK KENNIS MET ONS

Als u advies wilt of kennis met ons wilt maken, neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden. U kunt uiteraard ook langskomen bij Caravanservice Brabant in Oirschot.