Ombouwen van busje tot camper

UW BUS OMBOUWEN TOT CAMPER

Caravan service Brabant helpt u graag op weg met uw camper. Bij ons kunt u terecht voor de levering van onderdelen waarmee u uw busje kunt ombouwen, maar we kunnen u ook van dienst zijn met de plaatsing hiervan. Verder beschikken wij ook over de nodige technieken om niet alleen elektra en gas, maar ook dakluiken en airconditioning te monteren.

VAN BESTELWAGEN NAAR BUSCAMPER

Bent u van plan om uw busje of bestelwagen om te bouwen tot een hippe camper? Zelfs de beste doe-het-zelver kan wel wat hulp gebruiken. Caravan service Brabant kan u deels of volledig van dienst zijn, geheel afhankelijk van uw wensen. Zo heeft u binnen korte tijd een busje dat geheel functioneert als camper, waarmee u dan eindelijk heerlijk kunt rondtrekken.

ZELF OMBOUWEN VAN UW BESTELBUS

Indien u uw bestelbus geheel zelf wilt ombouwen tot camper, kan Caravan service Brabant de nodige accessoires en onderdelen aan u leveren. Zeker voor de ervaren bouwer wordt dit als erg prettig ervaren, maar natuurlijk staan wij ook klaar om u mee te helpen. Ook hebben wij ervaring met het creëren van een aanbouw. Hier kunnen wij u ook de nodige hulp bieden.

GEHEEL LATEN VERBOUWEN VAN UW BUSJE

U kunt de zorg ook geheel uit handen laten nemen door Caravan service Brabant. Dan zorgen wij in overleg voor de totale ombouw van uw busje. Dit kan uw busje zelf zijn, maar bijvoorbeeld ook een prachtige en functionele aanbouw.

KWALITEITEN VAN CARAVAN SERVICE BRABANT

  • Ombouwen van bestelbussen
  • Leveren en monteren van accessoires
  • Gas en elektra aanleggen
  • Dakluiken en airco’s monteren
  • Ramen en dakramen plaatsen

Als u meer wilt weten, kunt u contact met ons opnemen via het contactformulier.